De kracht van een
doordacht tuinontwerp
De kracht van een
doordacht tuinontwerp
De kracht van een
doordacht tuinontwerp
De kracht van een
doordacht tuinontwerp

Het portfolio van Karin van den Hoven

In mijn portfolio vindt u diverse voorbeelden van gerealiseerde tuinontwerpen.

Referenties

“ Na jaren was het nodig om de borders in de tuin aan te pakken en een stuk rust aan te brengen. De stijl van Karin sprak me erg aan. Mooie kleuren, grote groepen.

Met een lijst van favoriete bloemen en onder het genot van een kop koffie had ik gelijk vertrouwen in de aanpak van Karin. Ze had een prachtig ontwerp gemaakt.

Duidelijk weergegeven op een A3 met foto’s van de bloemen. Border werden recht en gelijk gemaakt, en toch echt die pergola met hedera uit de tuin.
De planten hebben we ook door haar laten regelen.Perfect! Alles stond klaar, goede kwaliteit en alles is aangeslagen. We zijn erg tevreden met het resultaat”

Groetjes en succes met je site. Paulien

Ons project om de achtertuin nieuw in te richten werd niet alleen
geadviseerd, maar waar nodig ook begeleid door Karin van den
Hoven. Wij zijn daar erg enthousiast over.

Na een oriënterend gesprek hadden we er al direct veel
vertrouwen in. Het eerste ontwerp was een verrassing. Al onze
wensen kwamen er in terug.

De hovenier met wie we via Karin van den Hoven in contact
kwamen, bleek een schot in de roos. Deze verzekerde ons er iets
moois van te maken. De realisering verliep met veel oog voor
detail

Wij zijn overtuigd dat een tuinontwerp bij Karin van den Hoven
Tuinen in goede handen is. 

Dick en Coby Looijen
Amersfoort Nieuwland, oktober 2015

De afgelopen twee jaar hebben wij ons huis van binnen flink opgeknapt. In 2016 wordt het dan eindelijk tijd voor onze tuin. Ook al is het nu herfst toch zijn we al begonnen met de voorbereidingen van onze nieuwe voor en achtertuin.

Samen waren we het er al snel over eens dat we een tuinarchitect wilden inschakelen die ons kan helpen met het realiseren van onze wensen en ideeën en dit mooi op papier te zetten. Zo zijn wij in contact gekomen met Karin van den Hoven uit Hoogland.

Wij houden van mooie strakke tuinen, met rechte lijnen, grote vlakken en niveauverschil en dat is precies waar Karin haar ontwerpen voor staan. Recent is Karin bij ons thuis geweest voor een eerste kennismakingsgesprek waarin wij onze wensen en ideeën voor de tuin hebben besproken. Met deze input is zij gaan tekenen en heeft ze een mooi ontwerp voor de voor en achtertuin gemaakt.!

De ontwerpen zijn heel anders geworden dan we zelf in gedachten hadden, eigenlijk nog mooier en ruimer dan wij zelf hadden bedacht. De ontwerpen hebben we binnen 2 weken zowel digitaal als geplastificeerd op groot formaat gekregen.

Binnenkort hebben we onze 1e afspraak met de hovenier. Karin zal ons verder hierin ook gaan begeleiden. In het voorjaar zal de start gemaakt worden met de aanleg van onze nieuwe tuin. Een mooie tuin die een verlenging wordt van onze woonkamer.We zijn heel benieuwd naar het resultaat.

Roxanne Izendooren en Rogier van Dijk!
Hoogland, December 2015!