Image Alt

Nieuws

Luxe tuinhuis gastenverblijf

Luxe gastenverblijf in de tuin

Met dit bijzondere tuinhuis kwam voor de tuineigenaars een droom uit. Karin van den Hoven ontwierp het gebouw, waarbij een perfecte verbinding met het tuinontwerp voorop stond. Het gebouw is een extra tuinkamer geworden voor de bewoners, maar ook een royaal gastenverblijf.

 

Beton en zwart staal

Het tuinhuis heeft een eigentijdse look gekregen dankzij deuren en kozijnen van zwart staal. De grijze gevlinderde betonvloer past hier perfect bij en kan wel tegen een stootje. Via de openslaande deuren loop je zo de tuin in.

Als hoofdkleuren zijn zwart en wit gekozen, een rustige basis voor kleurrijke accenten van meubilair en kunst én het groen van grote bladplanten. Door de grote raampartijen valt er veel licht naar binnen en ontstaat de sfeer van een serre of een kas. Planten mogen hier dus zeker niet ontbreken.

 

Prachtig uitzicht

Aan de tuinzijde is er ruimte voor een grote eettafel en een loungehoek, dankzij al het glas is er een prachtig uitzicht op de tuin. Meer naar achteren is een ruime en luxe keuken, met extra keukenblok. De zithoek is achterin gesitueerd, een dakraam zorgt hier ook voor veel licht.

 

Het luxe gastenverblijf heeft ook een fijne badkamer, compleet met sauna. Via een trap kom je boven in de ‘opkamer’, waar een tweepersoons bed staat. Vanaf de vide kijk je door het hele tuinhuis, wat een zeer ruimtelijk effect geeft. Vanuit de zithoek kom je in de royale bergruimte.

Category
Date
Tags
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
Call Now Button