VERLICHTING

Maximale beleving van de tuin
Sfeervol en praktisch

Een lamp kan gebruikt worden om een enkele opvallende plant aan te lichten, het grillige lijnenspel van een boomkroon te laten zien, een kunstwerk goed te doen uitkomen of het water in de vijver aan te lichten.

Ook de lijnen in het ontwerp kunnen krachtiger gemaakt worden met verlichting. Zo kunnen er dankzij verlichting als het ware totaal nieuwe composities in de tuin gemaakt worden. Verlichting heeft natuurlijk ook een praktisch aspect als het toegepast wordt om een tuinpad of trap te verlichten. Daar is niet zoveel licht voor nodig als wel eens wordt gedacht, een klein peertje is al voldoende om een pad, trap of terras te verlichten. 

Het sortiment met led-verlichting is inmiddels ook heel uitgebreid, led-lampen vragen weinig stroom en hebben een lange levensduur. Ze werken via een transformator op 12 volt zwakstroom. 

De in-Lite buitenverlichting is gebaseerd op 12 Volt laagspanning en is hierdoor eenvoudig en veilig te installeren  door iedere hovenier en handige consument.

Gebruik niet teveel lampen, enkele goed geplaatste lampen geven een fraaier en veel subtieler effect dan wanneer de hele tuin verlicht is. Zeker in het geval van tuinverlichting geldt het motto ‘less is more’.

d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
Call Now Button